Paardenhouderij

 Woon-zorgboerderij de Hultenhoek staat bekend om de combinatie met de paardenhouderij. Veel zorgvragers die bij ons wonen/werken en/of logeren vinden hun passie in het werken met paarden. 

Nick en Anke hebben gekozen voor deze combinatie omdat hun beide affiniteiten hebben met deze schitterende dieren. Van jongs af aan zijn ze al te vinden tussen de pony's en de paarden. 
In die jaren hebben ze ervaren dat de eerlijkheid van paarden van grote waarde kan zijn.  Het paard reageert op een persoon zonder vooroordelen.

Dagelijks hebben we onze gezamenlijk zorg te verlenen aan deze viervoeters.

Van stallen uitmesten tot borstelen, van paardrijden tot beleven en van knuffelen tot samen koets rijden. 
Veel van onze activiteiten staan in het teken van onze paarden en pony's.

Pensionstalling

Naast onze eigen paarden en pony's bieden wij ook een aantal pensionstallen staan. Mensen die een eigen paard hebben maar geen mogelijkheid om te stallen, kunnen daarvoor eventueel bij ons terecht. Wij verzorgen de paarden door ze binnen en buiten te zetten, stallen uit te mesten en de paarden te voeren. De eigenaar zelf is in de gelegenheid om hun paard in openingstijden van de paardenhouderij (tussen 9.00u en 22.00u) te verzorgen en te berijden naar wens. Hiervoor hebben we zowel een binnen- als buitenrijbaan ter beschikking. Wanneer onze eigen zorgvragers daar geen gebruik van maken, zijn deze vrij te gebruiken voor onze pensionklanten.

Daarnaast beschikken we over een wasplaats met warm en koud water en krijgt iedere pensiongast een eigen afsluitbare zadelkast in de afsluitbare zadelkamer, tot hun beschikking.

Alle paarden krijgen een eigen stal voorzien van hun eigen naam.

De kosten voor 1 maand bedragen hiervoor €300,00.