Wonen

De woonboerderij van de Hultenhoek is zo ingedeeld dat er 10 vaste woon-plaatsen beschikbaar zijn. 6 plaatsen op de beneden verdieping en 4 plaatsen op de 1e verdieping. 
Iedere bewoner beschikt over een eigen slaapkamer. Daarnaast beschikt zowel de beneden als de bovenverdieping over een grote woonkamer met een leef-keuken. Een grote badkamer en 2 extra toiletvoorzieningen. De benedenverdieping heeft nog een extra badkamer.

2 van de 10 slaapvertrekken bezitten een eigen sanitaire ruimte en een klein keukenblokje. Zo bestaat er de mogelijkheid om binnen de omgeving van de Hultenhoek net wat zelfstandiger te kunnen wonen.

Naast de 10 slaapkamers voor de bewoners, is er ook een slaapkamer voor de slaapdienst. Dat betekent dus dat er 24 uur per dag iemand aanwezig is op de boerderij.

Nick en Anke wonen samen met hun kinderen ook op de boerderij, in het voorhuis, en zijn daardoor ook dagelijks te vinden op de Hultenhoek.
Bij calamiteiten of andere onverwachtse zaken is er dus snel een extra begeleider ter plaatsen. In de nacht betekend het dat we met 3 begeleiders aanwezig zijn en voor de vakantie periode hoeft er geen invalkracht van buitenaf aangetrokken te worden, maar kan het allemaal intern op een veilige en vertrouwde manier opgelost worden binnen het vaste team aan begeleiders.